جستجوگر پیشرفته






موضوع : رنگارنگ , اطلاعات عمومی , اختلالات یادگیری ,

تفاوت دیرآموز بودن و اختلال یادگیری چیست؟


دیرآموز:
کودکان دیرآموز توانایی یادگیری مهارتهای تحصیلی ضروری را دارند، اما اندازه و عمق یادگیری‌شان نسبت به متوسط همسالانشان کمتر است.
معمولا نمرات هوش کودکان دیر آموز بالاتر از نمرات کودکان عقب مانده ذهنی و پایین‌تر از کودکان طبیعی است به همین دلیل به آن‌ها کودکان مرزی نیز می‌گویند. از آنجا که تفاوت ظاهری با دیگر کودکان ندارند، تشخیص آن‌ها تا زمان مدرسه به تاخیر می‌افتد.

آخرین خبر | پرونده ای درباره کودکان دیرآموز مدرسه ای

اختلال یادگیری:
عدم پیشرفت تحصیلی کودک در مقایسه با توانایی هوشی کودک در زمینه خواندن، نوشتن، دیکته و یا انجام محاسبات ریاضی، اختلال یادگیری نامیده می شود یعنی کودک علیرغم اینکه از لحاظ هوشی مشکلی ندارد اما در یکی یا همه زمینه های یاد شده دچار مشکل در یادگیری می باشد.
اختلال یادگیری ممکن است موجب دلسردی، عزت نفس پایین، سرخوردگی و روابط ضعیف با دیگر دانش آموزان شود.
اختلال یادگیری یا ناتوانی یادگیری طیف وسیعی از مشکلات یادگیری را شامل می‌شود. اختلال یادگیری به معنای نقص در هوش یا انگیزه‌ نیست. کودکان دچار اختلال یادگیری تنبل یا کودن نیستند، در حقیقت اکثر آنها به اندازه‌ی سایرین باهوش هستند و فقط مغزشان به طریقه‌ی متفاوتی عمل می‌کند. این تفاوت‌ها در مغز در نحوه‌ی دریافت و تجزیه ‌و تحلیل اطلاعات این کودکان اثر می‌گذارد.
به زبان ساده، کودکان و بزرگسالانی که به اختلال یادگیری دچارند متفاوت از سایرین می‌بینند می‌شنوند و درک می‌کنند. 
آنها به همین دلیل در یادگیری اطلاعات و مهارت‌های تازه یا به کارگیری آموخته‌‌هایشان با مشکل مواجه می‌شوند.

شایع‌ترین انواع اختلالات یادگیری عبارتند از: اِشکال در خواندن، نوشتن، ریاضیات، استدلال، گوش کردن و حرف زدن.



...ادامه مطلب

امتیاز :

برچسب ها : دانش آموزان دیرآموز , اختلالات یادگیری چیست , دیراموز یعنی چه , شناخت دانش آموز دیراموز , اختلال یادگیری کودکان , آموزش کودکان ,
اختلال یادگیری یا دیرآموز بودن نوشته شده در دوشنبه 1400/04/14 ساعت 22:59

موضوع : رنگارنگ , متفرقه , اخبار آموزش و پرورش ,

از امسال سامانه دانش آموزی سیدا و پدا راه اندازی شده است و ثبت نام و پذیرش دانش آموزان در کلیه مدارس و مدارس شاهد از طریق سامانه پادا https://pada.medu.ir انجام می گیرد.

به فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان 50 درصد و بالاتر فرزندان شاهد می گویند.

جدول زمانبندی ثبت نام:

مراحل ثبت نام و دوره تحصیلی اول ابتدایی متوسطه اول(پایه هفتم) متوسطه دوم (پایه دهم)
زمان ثبت نام از 1 تا 25 خرداد از 22 خرداد تا 15 تیر از 1 تا 25 تیر
اعلام نتایج اولیه 

اواسط خرداد

اواسط تیر

اواخر تیر

اعلام نتایج مدارس شاهد

نیمه اول تیر

اواخر تیر و اوایل مرداد

نیمه اول مرداد

  • ثبت نام و پذیرش دانش آموزان در مدارس شاهد و مدارس دیگر از طریق سامانه پادا https://pada.medu.ir انجام می گیرد.
  • اولیای محترم در هنگام ثبت نام و درج اطلاعات دانش آموز به نام و نام خانوادگی ، کدملی و دیگر مشخصات شناسنامه ای دقت نمایند هرگونه اشتباه در این اطلاعات یا نام استان، شهر ، مدرسه و...می تواند باعث عدم ثبت نام دانش آموز گردد و مسئولیت ان مستقیما با اولیای دانش آموز خواهد بود
  • مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده با ولی می باشد اصل مدارک در زمان ثبت نام قطعی دریافت خواهد شد
  • ضمنا می توان تا پایان زمان ثبت نام نسبت به ویرایش اطلاعات وارد شده اقدام نمود.

در نهایت پس از بررسی امتیازات ، نتایج نهایی از طریق همین سایت به اطلاع داوطلبان می رسد و ثبت نام نهایی به صورت حضوری در مدارس شاهد انجام می شود 

  • اولیای دانش آموزان غیرشاهد در تاریخ مشخص شده می توانند در صورت دارا بودن شرایط اولیه ثبت نام ، فرم ثبت نام اولیه را تکمیل نمایند و...

در آموزش و پرورش شهرستان بیرجند نیز دانش آموزان غیر شاهد به شرط کسب نمرات خیلی خوب و داشتن دیگر شرایط مشخص شده می توانند ثبت نام نمایند



امتیاز :

برچسب ها : ثبت نام مدارس شاهد , آموزش و پرورش بیرجند , زمانبندی،ثبت،نام،مدارس،شاهد , ادرس،سامانه،پادا ,
ثبت نام مدارس شاهد نوشته شده در دوشنبه 1400/03/31 ساعت 10:21

موضوع : رنگارنگ , متفرقه ,

تاریخ برگزاری آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی

سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، زمان برگزاری آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی 1400، را اعلام کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، از سوی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، زمان و تاریخ برگزاری «آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی دانش‌آموزی سال 1400»، به شرح جدول زیر، اعلام شد.

دانش آموزان می توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه توزیع و دریافت کارت «بخشنامه نحوه برگزاری آزمون المپیادهای علمی»، را از اینجا مطالعه نمایند.

شایان ذکر است با توجه به شرایط خاص همه‌گیری کرونا در کشور و بر اساس تصمیم ستادملی کرونا، احتمال لغو آزمون‌ها در آخرین لحظات از سوی باشگاه دانش پژوهان جوان وجود دارد.

منبع: وزارت آموزش و پرورش



امتیاز :

برچسب ها : آزمون علمی , المپیاد علمی کشور , کارت ورود به جلسه , بیماری کرونا , سازمان ملی استعدادهای درخشان , المپیادهای علمی دانش آموزان ,
زمان برگزاری آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی نوشته شده در شنبه 1400/02/18 ساعت 21:30

موضوع : رنگارنگ , اخبار آموزش و پرورش ,

بزرگترین مجتمع آموزشی شرق کشور
مجتمع آموزشی حیات طیبه (سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) شهرستان بیرجند با دستور رئیس جمهور و با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و استاندار خراسان جنوبی،مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ، مدیرکل نوسازی مدارس استان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شهرستان بیرجند شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رخشانی‌مهر در سفر به استان خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند، مجتمع آموزشی حیات طیبه «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» را در شهر بیرجند افتتاح کرد.
مجتمع آموزشی حیات طیبه بیرجند، با زیربنای آموزشی 10هزار و 263 مترمربع، در زمینی به مساحت 7000 مترمربع ساخته شده‌ و دارای 45 کلاس درس، 28 اتاق اداری، 4 باب آزمایشگاه، یک کارگاه، یک کتابخانه و دو باب نمازخانه می باشد.
این مجتمع بزرگ آموزشی، همچنین دارای یک سالن ورزشی چند منظوره و سالن آمفی تئاتر و پارکینگ می باشد که مجموعا با اعتباری بالغ بر 400میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره‌کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی و با مشارکت اداره‌کل راه و شهرسازی این استان ساخته شده است.

مدارس شهرستان بیرجند

متراژ زمین این مجتمع 7000 متر مربع و زیربنای آموزشی 10263 مترمربع می باشد .

به گفته دکتر محمود چاوشان مدیرکل نوسازی مدارس خراسان جنوبی ، مقاطع طوری طراحی شده که از هم مجزا هستند و دسترسی به یکدیگر ندارند . تنها امکان استفاده از فضاهای ورزشی و ازمایشگاه به صورت مشترک امکانپذیر می باشد.



امتیاز :

برچسب ها : آموزش و پرورش خراسان جنوبی , اموزش و پرورش شهرستان بیرجند , مجتمع شهید سلیمانی , مجتمع آموزشی سردار دلها , بزرگترین مجموعه شرق کشور ,
بزرگترین مجتمع آموزشی شرق کشور نوشته شده در شنبه 1400/02/18 ساعت 20:54

موضوع : رنگارنگ , آموزش ابتدایی , اخبار آموزش و پرورش ,

طرح خوانا

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت : طرح تحولی خوانا پاسخی به چالشها و مشکلات دانش‌آموزان در رابطه با مهارتهای پایه ی زبانی از جمله‌ خواندن، نوشتن و صحبت کردن است که آموزش و پرورش بعنوان یکی از مهمترین برنامه‌های خود در دستور کار دارد..

به گزارش روابط عمومی معاونت ابتدایی رضوان حکیم زاده روز پنجشنبه افزود: یکی از ماموریت‌های اصلی دوره ی ابتدایی بر اساس سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش اینست که مهارت‌های پایه خواندن، نوشتن و مهارت‌های زبانی را در دانش‌آموزان ایجاد کند.

وی ادامه داد: نتایج شرکت در آزمون‌های بین المللی پرلز که مربوط به سواد خواندن و درک مطلب است، نشان می دهد که هنوز به میانگین جهانی در این زمینه‌ها نرسیده‌ایم و با وجود برنامه‌های درسی خواندن و نوشتن اما مهارت‌محور، عمل نکرده‌ایم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان فعالیتهای متعددی برای روخوانی و رونویسی انجام داده‌اند اما به این معنی نیست که به مهارتهای خواندن، درک مطلب و نوشتن هم دست پیدا کرده باشند، بنابراین بسته تحولی خوانا برای پاسخ به این چالش تدوین شده است.

حکیم ‌زاده یادآور شد: در طرح تحولی خوانا سعی شده که مهارت‌های چهارگانه زبانی مانند



...ادامه مطلب

امتیاز :

برچسب ها : طرح خوانا , طرح تحولی خوانا , آموزش و پرورش , وزارت آموزش و پرورش , معاون اموزش ابتدایی وزیر , مهارت خواندن،نوشتن , مهارت سخن گفتن.دانش آموزان ابتدایی ,
طرح خوانا نوشته شده در شنبه 1399/12/30 ساعت 0:11

موضوع : مدارس هوشمند , نرم افزارها , رنگارنگ , رایانه ,

آموزش سامانه سیدا

 سامانه جدید دانش آموزی سیدا

سامانه یکپارچه سازی دانش آموزی یا سیدا ، سامانه ای است که با هدف یکپارچه کردن اطلاعات دانش آموزی و ارائه سرویس های آموزشی و تحصیلی به دانش آموزان و کادر اداری مدارس ایجاد شده است با ورود به سامانه سیدا ثبت نمرات دانش آموزی مدارس برای کل مقاطع ابتدایی و متوسطه انجام می شود

در این سامانه تلاش شده است که تمامی عوامل و موارد مرتبط با سیستم های آموزشی دانش آموزان پوشش داده شده و ساماندهی شود. مهم ترین هدف در نظر گرفته شده در راه اندازی سایت سیدا sida.medu.ir اینست که دانش آموزی که وارد سیستم آموزشی شده و در مدرسه ثبت نام می نماید از همان ابتدای کار مورد پوشش و مدیریت قرار گرفته و تمامی عوامل مربوط به او از جمله ثبت نام ، پیشرفت تحصیلی ، دریافت کارنامه ، ارزشیابی ، گذراندن واحد های درسی و... در سامانه سیدا ثبت و کنترل شود .

 sida.medu.ir

آموزش تصویری ورود و ثبت نتایج ارزشیابی دانش آموزان در سامانه سیدا  



امتیاز :

برچسب ها : اموزش سیدا , آموزش و پرورش بیرجند , ادرس سامانه سیدا , اموزش تصویری سیدا , پگونه رمز سیدا را تغییر دهیم , روش ورود نمرات در سیدا ,
آموزش سامانه سیدا نوشته شده در یکشنبه 1399/11/12 ساعت 21:33

موضوع : برنامه ریزی , کرونا , رنگارنگ , اخبار آموزش و پرورش ,

بازگشایی مدارس

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خانم رضوان حکیم‌زاده درباره بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه اعلام کرد:

براساس تصمیمات ستاد ملی کرونا بازگشایی مدارس برای دانش‌ آموزان کلاس اول و دوم دبستان در مناطق زرد و آبی انجام می‌شود ،
دروس عملی شایستگی‌های فنی در شاخه کاردانش و فنی و حرفه‌ای نیز بصورت حضوری است و در مناطق آبی مدارس دارای جمعیت کمتر از 50 نفر که بیشتر در مناطق روستایی و عشایری قرار دارند نیز کاملاً باز بوده و پذیرای دانش‌‌آموزان در تمام پایه‌های تحصیلی هستند.
وی افزود: هر منطقه‌ای که توسط وزارت بهداشت زرد اعلام شود این مقررات برای آنها اجرا و مدارس بازگشایی می‌شود براساس دستورالعمل ابلاغ شده توسط وزیر آموزش و پرورش، مسئولیت مناطق و مدیران مدارس مشخص و تأکید شده است که پروتکل‌های بهداشتی اجرا و بر آن نظارت شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در سایر پایه‌ها آموزش مجازی ادامه دارد تا شرایط جدیدی بوجود بیاید ، گفت: امیدواریم شرایط رو به بهبود باشد تا بتوانیم با گذشت زمان برای سایر پایه‌های تحصیلی به ویژه دوره ی ابتدایی که آموزش مجازی واقعاً نمی‌تواند منبع خوبی برای یادگیری دانش آموزان باشد آموزش‌های حضوری را حتی بصورت محدود و در زمان کوتاه داشته باشیم.
چون پژوهش‌ها نشان می‌دهد کودکان بیشتر در معرض آسیب قرار می‌گیرند و آموزش های حضوری تاحد زیادی می‌تواند عقب افتادگی که دانش آموزان درگیر آن هستند را جبران کند.
حضور بیش از 10 دانش‌آموز در کلاس درس ممنوع خواهد بود.
وی درباره روال حضور دانش آموزان مناطق زرد با بازگشایی مدارس، عنوان کرد: در هیچ 



...ادامه مطلب

امتیاز :

برچسب ها : بازگشایی مدارس , اول بهمن , بازگشایی مدارس بعد از کرونا , شهرستان بیرجند , خراسان چنوبی , شهرهای قرمز , شهرهای نارنجی , شهرهای،زرد،آبی،شهرهای،سفید , ساعات،کار،معلم،شورای،مدرسه , اموزش و پرورش بیرجند ,
بازگشایی مدارس نوشته شده در سه شنبه 1399/10/23 ساعت 22:54

جزئیات جدید از تشدید محدودیت‌های کرونا و تعطیلی کامل ۱۰۰ شهر و ۲۴ مرکز استان

 

در طرح جامع محدودیت‌های جامع کرونایی، سه سطح تعریف شده است:

سطح ۳ یعنی قرمز: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ، اگر ۱۰ فوتی کرونایی باشد سطح قرمز برای آن شهر در نظر گرفته می‌شود. بیش از صد شهر و شهرستان جزو محدوده قرمز هستند.

 

سطح ۲ یعنی نارنجی: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ، بر اساس تقسیم بندی شهرها؛ اگر تعداد فوتی کرونایی ۶ نفر باشند سطح آن شهر نارنجی است که هم اکنون حدود ۱۵۰ شهر و شهرستان در محدوده نارنجی هستند.

 

سطح یک یعنی زرد: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، اگر حدود ۴ فوتی  کرونایی روزانه اعلام شود، سطح زرد برای آن شهر شناخته می‌شود و هم اکنون نیز حدود ۱۵۰ شهر و شهرستان هم در وضعیت زرد قرار دارند که شامل محدودیت‌های سطح شغلی چهار می‌شوند.

  جزئیات کامل محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه + جدول مشاغل و شهرها

تکلیف رده‌های شغلی از اول آذرماه

گروه‌های شغلی ۱: یعنی بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی، پمپ بنزین و ... به هیچ وجه نباید تعطیل شوند و رده شغلی ۲ و ۳ و ۴ زمانی که یک شهر در 



...ادامه مطلب

امتیاز :

برچسب ها : کرونا , محدودیت های کرونایی , محدودیت رفت و آمد , جلوگیری از تردد بین شهرها , واگیری بیماری کرونا , گسترش کوید 19 ,
محدودیت های کرونایی نوشته شده در سه شنبه 1399/08/27 ساعت 16:39

صفحات سایت

تعداد صفحات : 124





لینک دوستان
کلیه حقوق این سایت ، متعلق به moalleman می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .